Jag har...

..köpt filmer nyss, från cdon.



Jag får trösta mig med dem här filmerna bara för att jag inte kommer att få min klänning fören om typ 2 månader :( För när jag beställde klänningen från nätet så fanns den att beställa, men helt plötslig så är dem slut och jag får vänta 2 månader tills dem får in nya igen..åhh -.- blir så arg!
Så jag rekomenderar dem verkligen inte... (bonprix)

Snart ska jag nog hjälpa till med maten

Hoppas alla får se en fin majbrasa ikväll ;)

Sista april!

Allmänlydnaden igår gick jätte bra, fast de va väldigt enkelt med..de vi gjorde igår gjorde vi när de va valpkurs och då klarade Marley de fint så han vart nog lite uttråkad på slutet ^^ Men jag får hoppas att det blir lite svårare längre fram :) En av gångerna ska vi vara på torget i sveg och träna, vi får väl se hur de går xD haha

Idag är vi lediga från skolan och det är riktigt skönt, så efter att vovvarna hade ätit så gick vi ut på en promenad i de fina vädret, sen klippte vi klorna och låg bara ute i solen, mysss (:
Jag har också hjälpt farmor o farfar att lägga in bilderna från kamran till datorn och lite så, gick fort och bra ;)

Nu ska jag fortsätta att kolla lite på tv, sen typ kl 3 elr nåt kommer kusin hit så ska jag väl umgås med henne :)

Ha de bra alla!

:(

R.I.P till min/våran älg som va maskot åt svegs damlag, vi har kommit fram till att den fortfarande va i ishallen även fast jag slutade så lämnade jag kvar den "/ tråkigt..

Fy fan!! :''(



Det här är allt som är kvar av våran ishall :''( Fy fan, undra hur många timmar man har varit där inne egenligen..? Även om jag inte spelar hockey längre så lider jag verkligen med er andra och jag älska(de) fortfarande ishallen :( Fy fan säger jag bara..

Många tror att den är anlagt, jag tror de med..och jag tror även om inte våran skola hade varit i tegel så hade nog den rest istället..

Jag var tvungen att åka med idag från skolan (skolan ligger alldeles i närheten av ishallen), röken gjorde så jag fick svårt att andas och en fruktansvärd huvudetvärk, så nu ska jag gå och sova en sväng, hoppas jag ska orka gå på allmänlydnadskursen med Marley som startar ikväll..

...

Jag undrar om jag ens har några besökare på min blogg? För får inga kommentarer elr nåt, visst jag vet 3st som kollar men liksom jag känner ingen mening med att skriva här, så blir nog ett uppehåll på obestämd tid..

Åhh, just de...har utvecklingsamtal imorgon :( Jag som slutar tidigt då och trodde jag skulle få komma hem tidigt ju så måste jag sitta och vänta i SUR sveg till halv tre istället :(((


23 april

Idag har jag beställt klänningen, hoppas jag kommer använda den bra i sommar (hmm..) xD

Har inte hänt så mycke sen sist. Jag vet att jag kommer klara nationela i matten iaf, vilket är jävligt skönt att veta! Mer än hälften i 9:an kommer tydligen inte klara nationela i matten enligt våran lärare :o

Nu ska jag sova, godnatt!

Åhh..

..jag vill till Forshaga igen på lördag! GE MIG PENGAR och mer tid!! :'(


Hmm..







JAG har blivit kär i en klänning, INTE bra! Jaja, får väl se om det blir nåt köp på den ^^

Nu duscha, sen plugga lite och sen kolla lite på hockey kanske

:D

Går dagen var fantastisk (om man räknar bort bilresan vill säga) Vi var framme i Forshaga vid halv 10, så vi rastade hundarna och sen skulle vi försöka hitta till hundstallet och de gick ju bra, och de va verkligen jätte fint där :) Jag tror helt säkert att Marley kommer trivas där bara han och jag kommer in! Vi fick en rundtur där då, och sen skulle vi till själva huvudbyggnaden (den ligger typ 20min gång väg därifrån), där var de verkligen jätte fint och fräscht. Den finaste skola jag har sett iaf, våran skola var dålig innan jag åkte men nu är den ju hemsk..vi pratade med hon som hade hand om just hundsport om allt som man behöver veta, sen fick vi träffa en fritidsvärd som berättade lite om fritiden och så, och sen fick vi se en lägenhet och lite så, lägenheterna som man bor ligger typ 10 min från skolan. För att sammanfatta allt: verkar vara en helt underbar skola! Och alla verkar så himla trevlig där :')

En sista sak: Det märks att det är en friskola.. :D

Wiie!

Nu ser min blogg bra ut igen! Lite annorlunda men skit fint enligt mig :) Tack tack!

Tänk, imorgon ska jag äntligen få besöka ForshagaAkademin. Bilresan kommer bli skit seg..

Btw, I love my new jeans!



Nu ska jag duscha Marley, sen duscha själv och sen försöka plugga lite.

Har fortfarande ont i ryggen...

:D

Min heder har kommit tillbaka! Tack, du vet vem du är :D

I måndags sträckte jag min rygg, och de gör fortfarande väääldigt ont men men, de blir väl bättre snart hoppas jag. Det som är jobbigaste är att sitta på stolarna i skolan, de kan göra riktigt ont i ryggen då :(

Jaja, vi hörs senare!

2 dagar kvar! <3

:'''(

Vad har hänt med min heder egentligen? :'''(

Jag kommer nog inte skriva här så ofta nu, för imorgon börjar ju skolan igen. Och jag måste hinna med alla läxor och prov som kommer, hinna träna Marley och vara med nån kompis då och då. Visst kommer jag sitta med datan ibland, men jag har ingen ork att skriva längre, och nu när min blogg dampar så blev de inge bättre :'''(

Jaja, skriver nog säkert då och då ändå :)

Imorgon slutar vi iaf 1 så jag får åka hem tidigt :D

:D :D :D :D



Den här lyckan kan INGEN ta ifrån mig!

Jaaaaaaa!!!!!!Jag är prelimenert intagen ...

Jaaaaaaa!!!!!! Jag är prelimenärt intagen till Forshaga!! Wiie!!! :D


Påväg till Sveg nu (: Som sagt så ska j...

Påväg till Sveg nu (: Som sagt så ska jag klippa mig typ kl 12, vi får väl se hur lång tid de tar ;) och sen så ska jag hem på nåt sätt oxå, men de löser sig alltid. Marley får vara hos morfar medans jag klipper mig, hoppas att det ska gå bra bara. Jag kanske lägger ut en bild på håret efter jag har klippt mig om det blir bra vill säga..


Nu sitter vi och kollar på tv. Marley i mi...

dsc04818 (MMS)

Nu sitter vi och kollar på tv. Marley i mitt knä och Findus i mormors knä :') Marley nosade på Findus men då fick han en smäll och då var de bra ;) Imorgon blir de klippning och hemgång!


8 april, idag är det 11 månader sen min li...

dsc04816 (MMS)

8 april, idag är det 11 månader sen min lilla prins Marley kom till världen :') Nu är de bara en månad tills han blir ett år! :o Marley har nyss ätit så snart ska vi nog ut på en promenad jag, mormor & Marley. Imorgon ska vi åka tillbaka till Sveg väldigt tidigt för mormor ska tvätta, jag ska inte klippa mig fören typ 12 så jag ska väl umgås med morfar lite (: Ha en bra dag!


Hejhopp! Idag har vi ätit pizza. Gott (: ...

Hejhopp! Idag har vi ätit pizza. Gott (: Vi har inte gjort så mycke mer idag, ute och gick och lite så. Jag och Marley har det väldigt bra här ;D


Findus på bilden (mormors katt) <3 Jag t...

dsc04812 (MMS)

Findus på bilden (mormors katt) <3 Jag tänkte pröva att mobilblogga så får vi väl se om de funkar (: Just nu sitter jag och kollar på house. Jag och Marley har de bra här =) På fredag ska jag klippa mej och förmodligen färga slingor! Hoppas bara att de blir bra. På återseende!


5 april

Snart ska vi åka och hämta bror (: Han ska vara i Ljusdal 13.50.

Och imorgon så kommer jag och Marley åka till mormor och kommer hem igen på fredag, så kommer nog inte skriva nå mer fören på fredag elr lördag!

(Ska försöka mobilblogga om det funkar..)

Ha en bra vecka.


4 april

Så himla underbart väder idag!
Igår var jag och mamma hos Peter och Agneta tills strax efter 2, jag, mamma, Agneta och Shaun (Agnetas son) satt och pratade ganska länge, tiden gick fort ^^, jag tänkte ta en sovmorgonen men Marley tyckte inte att jag skulle ha de, för han hade långtråkigt skulle jag tro ;) Men lite fick jag iaf sova =)
Idag åkte jag, mamma och hundarna till våran stuga i Buan, min kusin med familj är där över påsk och dem var ute på sjön och pimplade, men det finns inte så mycke fisk där, men 2 små abborar och en gäddda fanns det iaf. Jag, Sanna, Nils och Alma solade, tolkade efter skoter och så fick man grillade hambrugare, gott! En väldigt härlig dag ute på sjön helt enkelt! Hoppas fin vädret håller i sig hela lovet nu.

Valpsjuk har jag blivit igen oxå, Liza har fått hem världens sötaste valp :') Ta vara på valptiden, den går för himla fort! Marley va ju nyss en liten "bebis" och om 4 dagar blir han 11månader!! Helt sjukt..


<---Rocky med sina lilla son Angus! (Hoppas det gick bra att jag lånade bilden Liza, du får säga till om jag ska ta bort den :))


Ikväll ska jag nog kolla på film och bara ta det lugnt (:

Imorgon kommer bror hem från Thiland, vi ska hämta honom i Ljusdal mitt på dan någon gång, tänkt att han har varit bort i en månad redan! :o

Njut av solen!

Åhh..

..Marley har bestämt sig för att fälla valp- och vinterpälsen samtidigt! Så idag gick vi ut på altanen i de fina vädret som va på eftermiddagen (och som är fortfarande) och kammade honom, och efter ett tag så duschade jag honom och sen ut på altanen igen och fortsätta kamma. Hur mycke hår som helst försvann, men massor kvar..

Efter maten så gick vi runt byn i det härliga vädret, det är riktigt skönt ute nu, men slasket skulle jag kunna hoppa över..

Och snart kanske vi ska gå och hälsa på hos Agneta och Peter, fast vi får väl se..

3 april

Igår va vi ju til Lofsdalen på marknaden. Köpte ett armband som är gjort av älgskinn och tenn, jag hade ett sånt när jag var liten iaf så jag ville ha ett nu med, den är liksom lite gammeldax elr hur man ska förklara :) Jag tycker iaf att dem är jätte fina iaf!
 
(ett sånt här armband)

Vi köpte även kokosbollar till farmor som har jätte ont, stackarn "/ Farmor låg typ hela dan igår, så var där nån timme och gjorde henne lite sällskap. Idag verkar det inte va särskilt mycke bättre, men lite bättre kanske. Hoppas att det blir bättre snart iaf!

På morgonen har även jag och mamma packat upp våran nya skrivare till datorn, fast vi har ingen aning vart vi ska göra av den, vi måste skaffa ett bord av nåt slag iaf för att sätta den på (:

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, blir väl bara att vara hemma och mysa med Marley kanske ;D och hälsa på farmor och farfar kanske :)


:)

Blev ingen film tittning, vi va ute med hundarna tills kl 9, och sen kollade vi på tv. Pappa kom hem strax före 10, han hade köpt en ny skrivare med kopiator och scaner (?), häftigt :D Och jag fick ett 16GB usb minne!!! Tack så himla mycke pappa <333



 (ett sånt här)

Nu blir det att sova, för imorgon ska vi till Lofsdalen på marknaden där (om det inte är för hemskt väder vill säga)
Godnatt!

Huvva!

Stackars farmor :( Hon bröt ju handleden för ett tag sen så dem gipsade, men det vart inte bra, så idag är hon i Ö-sund och opererar, och förhoppningsvis så är dem väl på väg hem igen ?
Pappa och farfar följde med henne iaf, dem va där typ 9 imorse, och kl 5 ringde pappa och då var dem då inte på väg hem, måste va en jävla rolig dag.. :s
Farfar har då köpt en dator och skrivare ;) Fast Malin (pappas kusin) ska ta med sig den hem när hon kommer hem till helgen (förmodligen nästa helg ?) för dem skulle installera den och så..
Pappa kanske har köpt en ny skrivare, med kopiator och så på, vi får väl se när han kommer hem :) Och så hoppas jag att han har köpt ett usb-minne till mig med MINST GBb på :) Jag frågade iaf om han kunde köpa ett så vi får väl se när han kommer hem!



Nu är de äntligen påsklov iaf! Sååå skönt att slippa skolan nu. Har blivit värre i förkyldningen igen, huvva! Är så le och så himla mycke som händer i och runt omkring skolan :s (dem flesta fattar nog, dem andra har väl helt enkelt inget med det att göra ^.^)

Har även skickat mejl till min kära bror som är i Thiland, vi får väl se om han svarar.

Marley fick hem ett super fint täcka idag, sitter jätte bra på han och är jätte fint verkligen! :)



(väääldigt dålig bild dock)

Undra vad man ska göra ikväll då? Kolla på mina Stieg Larsson filmer kanske? (:

Men nu blir det promenad med hundarna och mamma :D

Glad påsk på er!


RSS 2.0