Rubrik

MEN ÅHHHH...

....

Orken tryter..



....har tackat nej till två saker jag så gärna vilja bara på några dagar..

"My super sweet sixteen"


Fotot taget av Magnus Hellström


16 år idag! =)

28 maj

Nu var det länge sen jag skrev igen, har varit ganska mycke på skolan och jag har inte haft så mycke ork att skriva. Idag har vi haft avslutning på ungdomsgruppen, vi åt på knuten, spelade kubb och kollade på film, väldigt rolig kväll :)

Men nu ska jag ut med kvälls svängen med hundarna och sen blir de sova, för imorgon måste jag upp tidigt så jag hinner baka innan släkten kommer! För imorgon är det min dag! :D (Okej, det är ganska många som fyller år imorgon med, men skit samma ;))

Utställningen..



Vi vet inte riktigt vad det står, för det är ganska rörigt som ni ser, men jag TROR de står:
bra hvd i, uttryck. Utm, hals o ö-linje. Välkropp utm, kondit. God benstom, o vinkel. Behöver stärka upp sina handleder. Bra pälskval. Rör sig bra. Välvisad. 2:a

Nåt i den stilen iaf, en sak är iaf säkert, den här domarna, som är labrador uppfödare gillar inte tjocka hundar iaf! Och han gillade Marley men kunde inte ge honom en 1 för hans handleder "/
I sommar blir det massor med simning, för att bygga upp dem och sen så kommer vi tillbaka (nån gång).
Faktiskt lite besviken när han bara fick en 2:a, men han skötte sig bra och enligt mig är han världens finaste iaf <3

Vi ställde inte ut Sixten, men jag tror att han kanske hade fått en 1:a av den här domarna, för han gillade som sagt inte tjocka labbar.

Nu ska jag nog sova elr vila en stund, så jävla trött, fast jag har sovit typ hela vägen hem!

22 maj

I torsdags var de allmänlydnadskurs, vi gick mest runt på Sveg och tränade tex balansövningar, tränade sitt/ligg stanna kvar på torget, gick bara bra! Men så länge jag har godis så är Marley en ängel ;D HAHA!
Igår efter skolan så fick jag lite privat träning hur man ska göra med klicker, tack återigen för de Marie! :)
Jag tycker faktiskt det gick bra, och jag hoppas han fattar lite iaf xD Nu är de bara för mig att fortsätta!

Jag och pappa åt för första gången på altanen igår med, helt underbart! Vi hade stäng glassdörren på altanen typ half och självklart så sprang Marley in i dörren ;)

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, träna lite klicker träning och utställning med Marley ska jag iaf. Sen ska jag även försöka baka lite muffinsar till mormor som fyllde år den 18 maj. :)

Nu ska då jag äta frukost iaf

Ha en bra helg!


19 maj

Nian showen gick ju faktiskt helt okej, lite rörlig när folk ber om saker som vi inte har tränat på, och sen skäller dem på mig när jag glömmer de, blir så le -.-

Vi har även fixat så vi ska gå och äta middag med hela klassen, tror de blev den 9 juni (: Vi får väl se om alla kan hålla sams den kvällen..

Jag har även varit på ungdomsgruppen vi satt och pratade om vad vi skulle göra sista gången, vi har dock inte bestämt nåt än, vi skulle egentligen bowla men de finns inga som är öppen :s Isf måste vi till stan och de är ju långt..med tanken på att vi ska åka på en fredag oxå. Jaja, vi ska ha ett möte till när vi bestämmer helt och hållet vad vi ska göra (:
Blir kanske boda borg elr så blir det helt enkelt filmkväll (:

Nu ska jag kolla på tv ett tag!

10 dagar kvar!


18 maj

Nästan hela dagen har idag spenderats i skolan, från 8 till halv 4, sen från 5 till halv 9, great! Vi tränade inför nian showen och jag säger bara HAHAHA, allt kommer gå åt helvete imorgon xD Men men, jag ska iaf sköta ljuset :s Jag fattar inte varför JAG fick den uppg.? Liksom jag skulle ställa saker på scenen, men men vafan! Det blir väl som de blir (:

Grattis till mormor som fyller år idag oxå <3 Och grattis till brorsan och farfar som har namsdag idag <3

Här kommer bilder på Marley från helgen!



Erkänn att jag har snygga byxor ;D



MIN fina kille! <3

Fotona tagen av Maria Hansson

Nu ska jag sova, för imorgon är de nian showen och då måste man vara taggad (;


Ja..

..här kommer väl sammanfattningen då, men jag tror att den kommer bli kanske kort, jag hade tänkt att vänta att skriva tills Maria hade lagt upp bilder på hemsidan så jag skulle kunna sno några, haha ;) För jag knäppte ju inga egna kort..

Fredag: Klev upp typ 6, men vi åkte inte fören halv 9 jaja, vi kom väl till Birsta vid 11 - 12 tiden kanske ? Väl där började vi med att rasta hundarna och sen började shoppingen, jag köpte en present till mamma (när mamma va med xD hmm..jaja, jag är säker på att hon blir glad på mors dag iaf :D) Vi gick runt och letade efter en vit kofta som jag har tänkt att ha på skolavslutningen, men icke hittade inte någon fin till ett någorlunda pris, känns onödigt att köpa en dyr kofta som jag kanske inte kommer använda så mycke..när vi hade kollat runt klart där inne, så gick vi till i IKEA och åt lunch och sen började shoppningen där, vi hittade lite småt och gott, så mer behöver jag inte gå in på. Men när vi stod i kön till kasserna så säger dem att dem inte kan ta betalkort..great liksom! Så jag får springa till coop och ta ut pengar och när jag kommer tillbaka, självklart, så funkar de med kort igen, liiite irriterande..
Vi åker till Maria och Magnus, hundarna får springa lös och busa, de vart några hundar xD
Satt och pratade ett tag och sen vart de sovning.

Lördag: Vaknar typ kl 6 av att hundarna väcker mamma (jag sover uppe så mig når dem ej, haha) sen somnar jag om till typ 8 elr nåt, sen frukost. Kl 11 börjar dem andra rulla in, blir busning och badning, lunch och sen uppdelade i olika grupper efter hur mycke vi har hållit på, vi fick va med Maria, vi fick först lära oss hur man lägger ett spår (vilket jag redan visste ^^) Sen la vi spår och sen vilade vi i skuggan ett tag för de va jävligt varmt, sen fick vi gå dem och de gick bra för alla, alla kom fram :) Marley gick lite fort för att han kan ju redan de här, så han visste ju vad som fanns i slutet, och jag tappade även bort han, jag släppte linan och skulle ta i andra ändan men då va Marley redan borta, haha :p jaja, tur att det inte va ett prov iaf :D
Sen skulle vi lägga nya spår, jag och Maria bestämmer att Marley ska gå sitt andra spår efter middagen, så dem andra hundarna går sina spår och de gick nog bra, middag :) blev inte att vi gick spåret, bestämmer att vi ska vänta tills på söndan.. Magnus hade även lagt ett spår till Sixten och det gick nog ganska bra tror jag, han hitta fram iaf ^^

Söndag: Samma morgon som på lördan typ, fast vi började kl 10 istället, efter lite information om dagen så begav vi oss i väg för att lägga spår som vi skulle gå efter lunchen, Marley gick sitt spår sen igår, men de gick inge bra, tappade spåret ofta och vi hittade aldrig fram till klöven, ganska besviken faktiskt för jag trodde verkligen att Marley kunde klara de, blev lunch inomhus för att de regnade, men när vi väl var ute och la/gick spår så regnade de faktiskt inte, efter lunchen så skulle Marley gå de andra spåret, gick alldeles för fort i början och sen hade Maria gjort en återgång och där tappade han bort sig men hittade rätt tillslut, sen skulle han över ett träd som låg över vägen, han försökte först gå under men då fastna han så han fick över, frambenen först men när han skulle gå över med bakbenen så typ snubblade han fram för att han var så trött lill gubben, haha stackarna men då såg ganska roligt ut faktiskt :p Men vi kom fram till klöven iaf och det va riktigt skönt! Han va ganska slut efter de. Måste lära mig att ta med vatten i skogen när det är varmt! Det gick bra för alla andra med :) Sixten och mamma gick och hämtade klöven som Marley inte hittade, Sixten hade oxå lite problem men han hittade den iaf :)
Efter de blev de hämdfärd, vi stannade och åt någonstans, vet inte vart xD Jag vart lite förvånad över mig själv för jag sov ingenting på vägen med, och jag brukar alltid sova när jag åker bil långt! :o Haha, höll mamma sällskap iaf :)
Kom hem vid 21.40 typ.

Det blev en ganska lång sammanfattning och jag tror faktiskt ingen orkar läsa de, men nu har jag skrivit de iaf ;D

Nu ska jag plugga lite till, sen läsa och sen blir de sova!

Godnatt!

17 maj

Jag har lovat en sammanfattning av helgen men just för tillfället orkar jag inte, min huvudvärk vägrar släppa, så nån skola har det inte blivit imorgon, men som vissa säger "de är bara att ta en alvedon och gå till skolan" men för mig är de inte bara de, för när värktabletter inte hjälper så kan jag inte göra så mycke, ingen mening att gå till skolan med min huvudvärk för jag kan ändå inte koncentrera mig..

Första halvan av dan har jag sovit, vilade och läst, sen ut en sväng med hundarna, sen har jag mysit med Marley & Sixten, den halvan har jag tränat Marley lite försöker lära honom att gå slalom mellan mina ben men de går ju som de går, har liksom ingen aning om hur jag ska göra egentligen heller, får väl fråga Ida (hund instruktören på allmänlydnadskursen) på torsdag. Nu ska jag nog träna lite utställningsträning med honom ute i de fina vädret som jag inte riktigt har fått varit ute i idag, för på söndag ska vi ju på utställning på travet.. :o hmm..kommer nog inte gå särskilt bra men vi får väl se..

Sist men inte minst, jag vill gå klicker kurs!! :((

Nu ute och gå en bit, sen träna Marley en sväng och sen plugga..suck..

Sammanfattningen från helgen kanske kommer ikväll :)

I'm home!

Ja, nu har vi varit hemma lite mer än en timme, jag har duschat och nu ska jag strax sova, det ska bli riktigt skönt att få sova i sin egen säng igen (:

Jag orkar inte berätta om helgen just nu men om jag hinner imorgon så kommer det nog komma upp en liten sammanfattning! Så håll ut :p

Ja som sagt nu ska jag sova, ska försöka sova bort huvudvärken som jag har haft hela helgen, jätte trevligt..

Får bli två dåliga bilder från helgen (har knäppt dom med mobilen)



Mira (Marleys syster) & Marley, man ser Maria (uppfödarna) lite till höger i bilden, de är henne dem ligger/sitter och kollar på (;



Marley & Sixten inne i våran stuga <3

Godnatt!

13 maj

Bloggtorka..

Jag har inte särskilt mycke att berätta, men imorgon åker jag, mamma och hundarna till Ö-vik och blir där tills på söndag, Marleys uppfödare har en spårhelg som vi ska vara med på :) Själva kursen börjar på lördan och imorgon så ska vi stanna på birsta och shoppa :p

Nu ska jag försöka packa lite..

Grattis!

Idag blir min mattes älsklings prins, Marley hela 1 år! :o <3



Älskar dig! <3

7 maj (Blir bara bilder idag)



Sixten, jag (-.-') & Marley <3



Sixten & Marley <3

Ni gör mig stark, och jag älskar er mer än livet! Ni är mitt allt! <333


1 dag kvar! <3

6 maj

Skolan gick väl helt okej idag med, på gympan var de bad men ville inte bada så jag, Rebecka och Linnéa gick till dollar och tillbaka, köpte även två nya tyg-skor på sporthuset på torget i Sveg, 199:- för två stycken, hur billigt som helst :o Köpte gröna och blåa :p

Idag var det även allmänlydnad igen, gick bara bra, fortfarande lite tråkigt och lätta övningar enligt mig..men men, det ändå Marley måste öva på just nu är inkallning med störning ;) Haha, kommer nog inte gå så bra på provet, men men..
Nästa träff är på tisdag bakom medborgarhuset (: Ska bli kul, och nästa träff ska vi tydligen vara på torget och träna, kul! :)

Men nu ska jag ta nåt att äta och sen sova..zZZzzZz

Mitt packet från cdon kom idag med :D

2 dagar kvar!

5 maj

Fan :( Kemin gick inge bra..hejdå mitt VG.. :'(
Skolan var väl helt okej, morfar har även börjat flyttat, så var dit och hjälpte till lite på lunchen och efter skolan.

Imorgon är de allmänlydnadskurs igen :) Jag hoppas verkligen att det är lite svårare övningar då..
Har även so prov imorgon, så har pluggat lite och ska snart plugga lite till..
Men först ska jag kolla klart på fuskbyggarna (:

Jag fattar verkligen inte varför mitt paket från cdon inte har kommit än :s :(



Saknar Findus <3 Måste nog åka och hälsa på han någon dag (:

3 dagar kvar!

....

Det där sög ju...!

Man undrar ju vad folk lyssnar med ibland..

4 maj

Klockan 6 så åker jag till Sveg igen, för klockan 7 börjar grand prix! (En konsert) Ska bli roligt, lite halv segt att det är så jävla långt, brukar typ inte slutar fören tidigast 10..

Idag har jag bara varit i skolan, sen hem och äta och så, kruvar mig för imorgon för vi har nationela i kemi då :(( Kommer gå åt helvete, kan ju bara säga hejdå till mitt VG :( Fan!

Nu ska jag göra mig ordning lite, hejdå!

4 dagar kvar!


3 maj

I dag har de inte hänt särskilt mycke, skolan och sen va jag med Helena, vi spelade wii med mera, och nu tänker jag gå och sova, har så jävla ont i huvudet igen :(

Imorgon blir det grand prix!

Tjoho!

5 dagar kvar!

2 maj

Idag skulle jag och Marley ha en egen mys dag, så vi började med en promenad i blåsvädret, vi körde promenad och träning i samma smäll, jag körde att han skulle lägga sig var han än var när jag sa "ligg", och det gick ju helt okej för de va ju första gången vi tränade de, han gick några steg ibland men han la sig iaf :) Och sen körde vi stanna, han skulle alltså stanna stående när jag sa "stanna" även om jag fortsatte att gå, och om jag får säga det själv så gick det super bra! :D Det va första gången som vi tränade de med, ordentligen! Han är så duktig min prins, och han vill verkligen lära sig :')
När vi kom hem igen så vart de lite lek på gården, för han va lite slut i huvudet efter träningen tror jag ^^
Och när vi kom hem så låg han helt utslagen några timmar, så trött vart han allt, bra för honom de (: Vi tänkte oxå lägga ett spår åt honom men det har blåstit så konstigt idag så vi ska nog göra de senare i vecka skulle jag tror.
Vi ska ju snart till Marleys uppfödare på en spårhelg, så måste träna lite innan ;)

Nu sitter jag och kollar på tv, så jag skriver väl imorgon igen om jag har nåt intressant att berätta ;)
När mamma kommer hem med hundarna igen så ska jag mysa med Marley iaf, vi ska jag kolla på film och ligga i hans bädd (: Myss!

6 dagar kvar!

1 maj!

Ja, idag är de första maj, och idag vart de inventering av affärn här i byn, att inventera är verkligen de bästa jag vet (elr inte) ;) Men nu är de gjort iaf!

Ikväll ska jag vara med Hanna :D Ska äta hos henne och sen blir de nog bara kolla på film och umgås, myss :) Det är roligt att vi har börjat umgås igen (: <3

Allt för idag, lämna gärna en liten kommentar, då blir jag glad ;D

7 dagar kvar!


RSS 2.0