31 mars

Länge sen jag skrev, igen.
Känner att det blir väldigt lite bloggande nu.

Idag har det varit en jätte bra dag, har fått många bra nyheter, dock inget jag kan dela med mig utav nu, men det kommer, håll ut! (:

Idag har jag gått i skolan, sen va jag hemma och tog det lugnt en sväng och sen blev det promenad med Maria och Elin. Sen gick vi hem till Elin och spelade kort, plump. Och så gick jag och Maria mot ica och på vägen dit så möte vi Lotta och då följde hon med till ica också ^^ trevligt trevligt (:
Snart ska man sova, är ganska trött..

Imorgon blir det bara skolan och sen får vi se vad som händer. Blir nog bara att mysa med Marley och kolla på film eller nåt.

På lördag så ska jag, Hanna, Hannas kompis, Emelie och förmodligen Anna w in till karlstad och då ska snälla Lotta ta hand om Marley :) <3 Sånt är guld värt! :)

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt, här får ni lite bilder:





Marleys sköna stil ;)



Åh, vad jag har längtat efter denna bok, men nu har jag den äntligen :D



Såhär ligger helst Marley på morgonen när jag måste göra mig i ordning för skolan, men om jag går till hans mat så kommer han ganska fort ;)

Nä, nu ska jag sova
Godnatt!

26 mars

Blev ingen middag med Hanna och Emelie igår, de vart bara jag och Anna w som åt. Efter skolan igår så var jag ute och gick i en timme med Marley ungefär, skönt att bara gå med Marley helt själv ibland också (: Sen blev det som sagt middag med Anna och hon gick väl hem typ kl 7, halv 8 eller nåt, träffade Maria en snabbis och gick ut och gick med henne :) Sen satt jag bara här och kollade på film typ.

Idag är planen att jag ska plugga, skriva mina uppgifter om min prao, så att jag kan lämna in det på måndag (:

Bara för att jag inte har så mycket annat för mig så får ni min och Marleys önskelista tills vi fyller år ;) (ganska mycket förtiden men ändå ;))

Marley (som fyller år 8 maj):

- En lime grön biabädd

- Massssssssor med mat ;) haha

- Nån rolig leksak (:

Min (fyller år 29 maj (pappa glöm inte de! HAHA))

- Dammsugare
- Skurmopp och hink
- Brödrost
- Massssssor med pengar

Känner att jag verkligen önskar mig roliga saker..

Har inte så mycket mer att säga än att nu ska jag börja skriva på min rapport, hej och hå!

Ha de!



24 mars

Vääääääldigt länge sedan jag skrev här, inte mycket att berätta. Skoldagarna är långa och oftast tråkiga, men idag på matten så hade jag, anna w, emelie och hanna väldigt kul iallafall ;) Länge sedan jag skrattade så mycket, och imorgon så ska vi äta middag tillsammans, taco :) Kommer bli kanon kul (:

Resten av helgen ska jag nog bara plugga och ägna mig mycke tid åt älskade Marley <3 Han är nästan helt återställd nu, vilket är så himla skönt! Äntligen leker han med hundar igen :D

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt, jo, imorgon ska vi har genetikdag -.- kul, eller inte.. irriterande att dem ska lägga sånt här när vi har hund lektion :( :(

Jaja, den dagen lär ju också gå, halv 9 till 12 ska vi sitta där..

Nu ska jag snart ut och gå med prinsen <3

Vi hörs senare (:










Tänk vad fin dem här kommer bli när jag har fixat ramar (och när jag får se dem riktigt bilderna på riktiga papper) <3


15 mars

Pappa sitter bredvid mig och tjatar på att jag inte har skrivit här "du sitter ju med datorn hela dagen så hur svårt kan det vara att skriva lite då?" jaja, här får du väl ett inlägg då ;)

Denna vecka har jag lov, underbart! :D
Solen skiner och en blå himmel, kan inte bli så mycke bättre :') Jo om Marley hade varit sig själv :( Han mår fortfarande inge vidare, mamma var till veterinären i torsdags och nu väntar vi på att vi ska få svar på proverna som dom tog..





Så här gillar Marley att åka på sparken, min lilla prins kan inte vara fullt 100 alltså..
Jag åkte ner för två nerförsbackar med Marley så här och i andra backen så höll vi på att välta, tror du Marley brydde sig? Icke, han satt kvar så fint så ;) haha



Söta Linus <3 (Malins fin fina vovve)





Mina fin fina älsklingar :') <3 (Marley som har huvudet på Sixten)





Så här ser då Marley ut på sitt ben, vääldigt nödvändigt att raka så mycket, vääldigt nödvändigt.. -.- ser förjävligt ut..



Mina nya älsklingar ;)

De här har jag köpt i helgen:
Skor, pris 399:- ord, pris 599:- Sportringen, Sveg
Jeans, pris 50:- ord, pris 499:- Kappahl, Östersund
Jeans, pris 50:- ord, pris 499:- Kappahl, Östersund
Mjukisbyxor 99:- ord, pris 225:- Sportringen, Sveg

Jag älskar rea ;D

Blev väldigt många bilder i detta inlägg, och nu har jag inge mer att skriva ^^

Nu ska jag ut med hundarna och sen göra mig klar för att åka till Sveg och klippa mig :)

Hejhopp!

5 mars

Jaha, vad har hänt sen sist då?
Hmm..inte mycket, varit på min praktikplats mellan 10-18 så när jag väl kommer hem på kvällen så är det ut med Linus (Malins hund), sen äta middag och sen ut och gå med Linus en liten längre sväng, ja sen är typ dagarna slut :s Och man är ganska slut när man väl får lägga huvudet på kudden ;)
Dagen börjar med att Linus typ hoppar på en och små biter en i ansiktet vid kl halv 7, 7. Jääätte härlig start på morgonen! Sen brukar jag följa med Malin när hon går sin morgon runda, tar typ en timme och sen äter vi frukost och sen vid halv 10 är det bara att gå mot jobbet (:

I torsdags var jag på sjukhuset till min ögonläkare..hmm jag måste få nya glas i mina glasögon "/ Så just nu har hon typ satt fast en "klister lapp" på mina glasögon som jag ska prova i 3 veckor och om de är bra så ska mina glas göras om till de då, men typ första veckan kommer tydligen bli väldigt jobbigt, allt är typ suddigt, snurrar lite då och då och avståndsbedömingen är ganska svårt..men det kunde som sagt ta upp till en vecka innan man vänjer sig. Efter jag hade varit hos min ögonläkare så gick jag och hälsade på farfar en sväng (: <3

Just nu är jag i Älvros och på söndag ska jag åka tillbaka till Östersund, för att göra min sista praktik vecka och sen ska jag vara hemma en vecka innan jag måste åka tillbaka till Forshaga..

Men nu ska jag gå och äta frukost!
Hejhopp.



Älskade pojkar <3
Man kan ju undra vem som kommer följa med mig tillbaka till Forshaga..?

RSS 2.0