24 januari

Hej hopp!

Jag borde egentligen plugga, men motivationen är på noll..och det är jätte kallt i mitt rum, jag vet inte om det bara är kallt eller om jag håller på att bli sjuk :s Jag har inte tid att vara sjuk nu..

Jaja, jag är inte på jätte bra humör så jag orkar inte skriva så mycket mer utan jag tänkte lägga ut lite bilder som Lotta tog på Marley och på mig och Marley tillsammans förra söndagen! Dem blev jätte fina (som vanligt) (:

Här kommer några smakprov:

Du & jag mot världen <3Den här bilden bjuder vi på ;) Det går liksom inte alltid som man har tänkt sig ;) Bus pojken <3

Nä, nu ska jag försöka plugga lite..

Ha de!

10 januari

God jul och gott nytt år och allt sånt där!

Jag är extremt dålig på att blogg för tillfället känner jag, jag har varit hemma och haft lov i tre hela veckor, underbart! Jag har hunnit med tandläkarbesök gånger 2, tagit skoterkort, jobbat, legat sjuk en vecka, varit med släkten och vänner, med mera med mera. Har faktiskt hunnit med ganska mycket! (:
Men i söndags så åkte både jag och Marley tillbaka till Forshaga, och då gick vi och hämtade hans champion rosett också, då dem inte hade någon när han klarade det sista öppenklass spåret. Så mamma ville ha bilder på den så här kommer två extremt dåliga bilder som är tagen med mobilen. Förhoppningsvis så kanske Lotta vill ta kort på Marley någon gång och då tänker jag då ta med rosetten :)


 Ni ska även få en bild som vi tog på hundarna på nyår!Med partyhattar och allt ;) Fin fina pojkar ;)
(Marley med röd och Sixten med silvrig)

Det var allt för denna gång!
Ta hand om varandra!

RSS 2.0