:D

Jag tror att min design från Becca (http://rebeccaarehn.blogg.se/) är på gång nu, vi får väl se hur lång tid det tar innan den kommer upp :) Tycker alla kan besöka hennes jätte fina blogg =)
Spännande och få se hur de blir! Hihi :)

Nu ska jag duscha och sen blir de mer pluggning! Jag ska fan kunna allt om andra världskriget innan det är färdigt!

Hej och ho!

OS-mössan!

Mormor skulle sticka en så kallad OS-mössa till mej, och när jag fick den i fredags så var den för liten :( Så då tog farmor upp den och stickade om den, så idag fick jag den igen, den va lite trång nu med, men jag får på med den, så nu ska jag töja ut den, det är min nya älsklings mössa iaf :)



Såhär ser den ut iaf, men min är stickt i tunnare garn och ljusare blå ^^

Måndagen på sportlovet (nästa måndag alltså) så ska jag följa med farmor till Östersund :D Så då hoppas jag på att jag hittar mina kläder som jag vill ha från H&M :)

Jag är verkligen helt inne på att gå i Forshaga nu, hoppas verkligen på att jag/vi kommer in, blir nog ganska le på mig själv om jag inte kommer in där, men då får jag gå uppe i Piteå istället, det blir nog bra de med isf :)

Nu ska jag plugga till so provet som jag förmodligen ska göra imorgon på språket, hinner inte göra det på vanliga so lektionen iaf

Ha de bra alla!


HAHA! xD

Dem visar Brynäs-Frölunda på tv, och jag är HELT säkert på att brynäs kommer vinna! För frölunda hade tydligen glömt sina tröjor hemma och har fått låna gula brynäs tröjor! HAHA xD Det är de ända jag kan säga om det är, liksom hur klantigt är det inte att glömma tröjorna hemma? ;D

Jag såg ju verkligen fram i mot att få se hockey live igen, men nej då :''''(

Jaja, nog klagat för idag

Irriterande..

Jag hade tänkt att beställa kläder från H&M, men va fan om jag beställer dem nu så skulle jag få dem tills i mitten av APRIL! Hur sjukt är inte de? :O ofta de ska ta så längt tid -.- Jävligt irriterande, jag tänker helt enkelt inte beställa några kläder där, jag tänker inte vänta över en och en halv månad, då kan jag ju lika gärna åka till stan och köpa dem på H&M där, då får jag iaf hem dem fortare och slipper betala massor med frakt och alla andra jävla avgifter.. -.-'

// En väldigt irriterad Anna!

27 februari

Tänk nu skulle jag egentligen sitta på ett buss till Gävle..fast frågan är ju endå om jag överhuvudtaget skulle orka de, mår fortfarande inte särskilt bra, mår illa ibland, och ganska ont i huvudet, men de börjar bli bättre iaf.

Mamma och pappa ska snart välja sina semester dagar men jag måste veta vilken vecka jag börjar i skolan på dem ställerna jag har valt så dem kan ha semester då, för dem måste ju hjälpa mej att flytta :)

Jag tror att min design är på gång nu, men är inte riktigt säker, fast har inte bråttomt heller :)

Nu ska jag äta frukost! Hungrig!

-.-

Jag förbannar härmed huvudvärk! Hatar den!
Jag har jätte ont i huvudet (jag vet att jag är jätte smart som sitter här, men vad ska man göra då?!) och mår illa, blir förmodligen ingen skola för mej imorgon..

Jaja, nu ska jag gå och villa lite, ska försöka orka kolla på lite os oxå, men jag somnar nog om jag gör de, haha!

Hoppas alla andra mår bra iaf!

// En arg Anna!

Dubbelt så le!

Jaha, nu blir de inge Gävle på lördag heller :'''''(
Gårn hade ordnat så man skulle få se Brynäs-Frölunda, och på dagen skulle vi shoppa, men nu blir de tydligen inget av de :( Blir så himla le, jag måste ju köpa nya skor "/ Och de skulle bli så roligt att kolla på hockey live igen :(

Idag har jag bakat choklad muffins, liksom jag visste inte alls vad jag skulle göra, och dem vart faktiskt riktigt goda :D Det brukar alltid bli misslyckande när jag bakat men faktiskt inte den här gången, men sen ringde rebecka och sa att de inte blev nå Gävle så då vart jag le igen :(

LE!

Jag hatar att vara sjuk -.-

21 februari

Allt är bara tungt..
Tröttheten börjar ta ut sin rätt, över en vecka har jag varit trött konstant, är verkligen le på de här nu...

Trött, trött..

jag fattar inte hur jag kan vara såhär trött :( Jag har varit trött hela veckan och jag sover MINST 9 timmar varje natt, vad är felet egentligen?!
Jag orkar ingenting längre, håller på att somna kl 6 varje kväll, vart ska detta sluta? :'(

Plugga, plugga och åter plugga..

Suck på all de här pluggandet, imorgon har jag kk (kunskapskontroll) i biologi (fattar typ inget..) och matte prov och jag har några sidor kvar i matteboken, så jag har egentligen inte tid att skriva.
Måste ta mej till skolsköterskan nån dag oxå, sen blir de väl sjukhuset tänker jag, helvete åt allt ihop just nu!

Hejhopp!

Har beställt filmer

99:-

59:-

+ 29:- frakt

Jag har fruktansvärt tråkigt, jag ska ta något att äta och sen ska jag försöka räkna lite matte


12 februari

Ååh, vad jag älskar att vara sjuk..
Tror jag har ett rivjärn i halsen och när jag hostar blir det inte roligt (vilket jag gör ganska ofta nu), har varit så här hela veckan och igår kändes de bättre, men icke idag kunde jag knappt prata utan att de gör ont -.-
Jag brukar ju ALDRIG vara sjuk, vad händer?!

Här är en ny bild iaf:



Marley och Varga

Varga springer sen väg efter att Marley har varit för närgående ^^

Fotot taget av Maria Hansson


Åhh..

Vem uppfann egentligen natinelaproven?! Och varför?!

Vill bara säga att mitt uppstas gick åt helvete, inget roligt ämne att skriva om ju :(
Jag suger verkligen att skriva när jag inte själv får bestämma ämnet...:''''(

Hunnit med mycke idag!

Ja, idag har jag faktiskt hunnit en del, jag har dammsugit nästan hela huset, diskat och varit ute och gått med hundarna. ;)
Nu har jag suttit här ett tag så nu ska jag plugga tills pappa kommer hem (typ halv 10 elr nåt), blir lite matte och svenska.

Hejhopp

9 månader!

Idag blir Marley 9 månader, helt otroligt! :')
Det betyder oxå att det inte är såååå lång tills vi flyttar!!

Igår var det en kul dag, när vi väl kom fram..är väldigt segt att åka men annars är de helt okej. Bakluckan på mammas bil gick inte att få upp så Marley fick ligga i baksättet, han tycket de va väldigt konstigt att åka där och vara utan Sixten men efter ett tag gick de bra ändå, han ramlade ner från sätet några gånger, haha! =)

Idag slutade jag tidigt, strax före kl 1, så åkte bussen hem, väldigt skönt.

Imorgon har vi nationelaprov i svenska (läsförståelse) ganska nervös, och jag börjar bli sjuk igen..har ont i halsen och börjar bli snorrig igen...de är verkligen inte bra!

Nu ska jag snart äta, sen ska jag träna lite possition med Marley, sen duscha och sen blir det nog lite matte som jag va duktig och tog med hem ;)


Ö-vik

Idag är det melodifestivalen i Ö-vik och imorgon ska vi nästan till Ö-vik, haha xD
Jag, mamma och Marley ska till Marleys uppfödare och lära oss grunder i tävlings lydnad (ska dock inte tävla i de, för jag lydnad är verkligen sååååå tråkigt, men jag ska lära mej bara för vardagen) Om Marley visste att vi ska dit skulle han bli helt tokig, han verkligen älskar Maria (uppfödaren), haha, de är jätte roligt när hon pratar med honom, han vet inte hur han ska bete sig, haha xD
Det ska iaf bli roligt att träffa Maria (och Magnus kanske ?) det var ett tag sen, vi skulle ju egentligen åka dit strax före julen (men då fick ju Marley kennel hostan "/).

Nu ska jag fortsätta kolla på melodifestivalen (även fast de suger...)

Hejdå (:

Måste ha!






                               Framsidan!





                  Sidan!


Jag ska köpa den här mössan när jag är i Gävle och kollar på brynäs-frölunda :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mej :)
Skönt att det är helg snart, på söndag ska jag, mamma och marley till ö-vik till marleys uppfödare :) då blir det lydnas träning. Härligt att få lära sig på rikigt!

Godnatt (:

:O

Jag kan inte fatta att jag gick upp kl 6! :o men nu är jag iaf klar med so:n :D ska bara skriva ut den på skolan!
Ikväll är det konfa (y) Det va ett tag sen, egentligen har jag väl inte tid, men men. Har en biologi uppstas som ska vara klar imorgon och har inte ens börjat :o Fan va mycket de är i skolan nu!
Men nu måste jag borsta tänderna och sen gå till bussen, idag är de iaf inte så jävla kallt, helt okej

Just de! Jag fick fan godkänt på mitt engelska prov :D :D *happy!*

Hopphej

RSS 2.0