I'm home!

Jag kom hem strax före kl 4 tror jag.
Det har varit en rolig helg (: Lite jobbigt att vi vart indelade i olika grupper och man kände inga men men, de gick bra ändå :) Väldigt lite sömn, för när folk inte visar respekt och inte går när man säger att man ska sova, det tog oss nästan 3 timmar att få ut dem..så den första natten blev det som sagt lite sömn, men men :)
Min huvudvärk har suttit i 3 veckor nu, så är jäääävligt le, ska börja min 4 vecka nu..suck

Maten var helt underbar (iaf middagarna) på fredan fick vi fläskfilé och potatisgratäng (mums!) och sen på lördan fick vi oxfilé (!) helt underbart!
Nu är jag typ klar med min steg ett utbildning (elr?) (: och på tisdag är de konfa träff igen, jag va sjuk för två veckor sen så det ska bli roligt att vara där igen.

Marley vart supppper glad när jag kom hem :') Sixten med men inte lika glad ;)

Nu ska jag duscha och sen sova
Godnatt!

28 januari

Imorgon bär det av! Det blir nog jätte roligt att åka mini taxi i över 3 timmar, men jag har datorn och Ak har massor med filmer på usb minne så vi överlever nog :D Vi ska iaf åka från sur sveg halv 1. Ikväll har jag fortsatt med so:n, men fortfarande ganska mycke kvar, tyvärr, så i helgen ska jag alltså fixa inlämingsuppgifter till: kemin, so och biologin, undra om jag hinner? :s

Min datorväska vägrar ju komma så jag får låna pappas som är så häääääääärrrrr stor, haha xD jaja, bättre än inget

Nä nu ska jag göra engelska läxan sen blir det att fortsätta läsa en bok som vi tydligen skulle ha läst till i helgen (ooooppsss) jaja..mycke nu..

Vi hörs på söndag kväll elr till veckan :)

Hejhopp,
ha de fint (iaf till dem flesta, men långt ifrån till alla)

27 januari

Är så himla stressad!

Idag slutade vi tidigt men jag och Ak gjorde klart en del av kemin, nu är de bara själva renskriviningen kvar, jag är snart klar med min, men jag och Ak ska kolla på det i helgen när vi båda två är i Vålådalen på konfa utbildningsläger, vi åker på fredag efter lunch (vi missar no och so, där jag har två arbeten som ska vara klara snart, typiskt!) Iaf, tillbaka till helgen, jag kommer att ha datan med mej för att skriva allt på datan dock kommer jag inte ha något internet, vilket är lite trist..hoppas iaf att min datorväska kommer imorgon annars vet jag inte riktigt hur jag ska bete mej, får kanske ta pappas stoooora väska som är till deras dator, jaja, de får jag väl ha panik för imorgon...även packningen har jag panik över, har ingen aning vad jag ska ha med mej :s det löser väl sig oxå till slut hoppas jag.

Nu till det jag verkligen har panik över...jag hade tänkt att göra klart so arbetet hemma men datorn tar inte i mot arbetet riktigt men de är inte de som jag har panik över, jag ska skriva om i & u-länder men jag hittar typ inget :s snacka om att jag kommer sänka mitt betyg..där med :( helvete! Nog lika bra att säga hejdå till Forshaga och sikta in sig på Öjebyn/Piteå "/ jaja, de blir nog bra till slut..
Tillbaka till so:n, jag har faktiskt ingen aning hur de här ska gå, vi har en kort lektion imorgon sen har jag ingen mer lektion på mej att göra klart :s

Helgen kommer att va full packat verkligen, mellan utbildningarna så kommer jag få plugga, great! Hatar helgen innan den ens har börjat..huvudvärken har varit någorlunda idag men nu börjar den komma tillbaka pga stressen skulle jag tro, åhh..allt går åt helvete nu

MEN, jag TYCKTE att engelska provet gick ganska bra, men man vet ju aldrig..har dock inte gjort klart hela, har skrivuppgiften kvar, ska nog göra den på fredag tror jag


Förlåt för de rörliga blogg inlägget, men huvudvärken, stressen och tröttheten börjar ta ut sin rätta..nu blir det sängen, ska nog läsa lite först, lånade utvandrarna med Vilhelm Moberg idag =) Vi läste ett litet urdrag ur den på svenska lektionen så jag fastnade, kände att jag måste läsa den! Mitt vanliga jag, slukar alla böcker jag kommer över, haha xD

Men nu, godnatt!

(Kommer sakna min älskade Marley i helgen :'( <3)


Dagens fråga:

Vad är en debatt artikel och hur ska jag kunna skriva en tills imorgon?!

P-A-N-I-K stavas de!!

25 januari

Idag slutade jag tidigt, väldigt skönt. Vi hade gympa och på en gång jag gick in i gympa hallen så fick jag jätte ont i huvudet, de kan ju inte vara normalt?! Åhh..nu kommer jag ha ont i huvudet hela kvällen och kanske imorgon, jag älskar verkligen de här...

Jag har iaf lämnat in papperna om mina gymnasium val, nu är de bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!
Skönt att de är klart iaf, lite halv segt för dom som inte ens vet vad dom vill göra med sin framtid, vi ska liksom söka gymnasium innan den 1 fabruari så bäst dom skynda dej, för de är ju bara en vecka kvar..

Nu ska jag fortsätta plugga på engelskan, har mitt prov på onsdag (elr randi sa att jag kanske kan få tid att göra det, men de är inte säkert än) så bara att plugga på! Jag SKA ha godkänt!

Ny dataväska




Jag har köpt den vita, fixade den på tradera för endast 69:- + 36:- frakt. Tycker de va billigt och bra, trodde jag skulle behöva ge mer för den, så nu är jag glad :)

Nu blir de mat och sen kanske en film. Jag, mamma och hundarna är ensam hemma så blir väl kanske en film :) Annars blir de väl att plugga, måste plugga på engelska provet..

Hejhopp!

Skins till laptop

Har en paus från pluggandet och sitter och kollar på skins till laptopen, många fina och häftiga! Om man ändå va rik! :(

Här är några exempel:










Speciellt dom två första skulle jag iaf vilja ha! Vi får väl se om jag beställer nån av dom elr båda nån dag!

Samtliga skins finns att köpa på http://skinz.se 

Jag tycker dom är lite dyr men de är säkert värt de, för datorn blir inte bara snygg utan den hålls fri från repor oxå! 


22 januari

Igår va jag i skolan, men jag åkte hem halv 3, tänker inte skriva så mkt mer om de...

Idag är jag iaf hemma, ont i halsen och ont i huvudet men de har iaf blivit bättre.

Nu ska jag ut med hundarna en sväg och sen försöka plugga lite matte och engelska, de är de jag har missat mest när jag har varit borta, men igår gjorde jag lite mer än 3 sidor i matten så ska försöka göra nåt liknande idag.


Imorgon är de kört!

Det har tråkigt att vara hemma, men ännu tråkigare är skolan, och imorgon ska jag till skolan igen, mår ganska bra nu, men är väldigt trött och lite ont i halsen, men de blir bättre iaf..så de är ju skönt, men jag är hellre hemma med mina änglar än är i skolan, men de är bara att kämpa på! Hoppas att sommarlovet kommer fort nu..

Fick höra att Ak har varit hemma dom här dagarna oxå, great! Jag hoppades att hon skulle kunna fixa kemin igår och idag, för idag hade vi sista lektionen på oss att göra klart arbetet och på fredag ska vi redovisa! Och vi är lååångt ifrån klar..Hejdå VG i kemi! :'''''''''(
Sen byter vi till biologi, de kommer ju gå...bra..hmm (elr inte)..

Missade engelska provet idag oxå...och öppet hus men de gör ingenting för mej, ska ändå inte gå i sur Sveg..

Jaja, jag vet inte riktigt hur de vart med designen, men de märks väl om de händer nåt elr inte..


Suck..

Jag och Hanna va ute och åkte längdskidor både i lördags och söndags, och de märker nu kan jag meddela, när jag vaknade kunde jag knappt prata när mamma ringde och mitt huvud bara snurrade, åhh, jag hatar att vara sjuk! Jaja, mamma sa tyckte iaf att de inte va någon mening att gå till skolan och jag kände att jag inte skulle orka de och då skulle jag säkert åka hem efter halv dan.

Pappa är i väg och jobbar iaf, så han kommer inte hem fören imorgon och mamma jobbar ju och de va meningen att jag skulle vara i skolan så mamma tog med sig hundarna, så jag är helt ensam...de är jätte tomt "/
Men de är skönt att jag inte behöver gå ut och gå med dom för jag skulle inte orka nå långa rundor..

Jaja, nu ska jag i väg och elda, vet att jag inte skulle skriva så mkt men när man har tråkigt så har man ;)

Blir inge mycke bloggande...

..på ett tag, tills becca (http://rebeccaarehn.blogg.se/) har fixat min blogg, de blir väl snart hoppas jag :) Men de tar den tid de tar, de är nog inte så många som är intresserad ändå så de spelar nog ingen roll ;D

Är så trött på designen att jag inte har någon blogg lust, så när den nya designen är på plats så tar jag nya tag! :)

hejdå så länge!

Åhh..

..tror mitt huvud ska sprängas, så jag ska inte sitta mer vid datorn nu.
Skoldan va jätte jobbig, har så ont i huvudet..

14 januari

Åkte hem från skolan idag med dundrande huvudvärk, är så le på att ha huvudvärk, alvedo och sånt skit hjälper ju inte heller..åhh..jaja, nu är de iaf lite bättre men ska strax sova så hoppas jag att de är bättre imorgon, slutar tidigt imorgon 14.10. Morfar sa att han skulle skjusa hem mej, skönt! :) Får komma hem till mina änglar tidigare :')

De känn som om jag har letat information om globala uppvärmningen i hundra år nu, nej men jag letade i typ 2 timmar och jag tycket inte jag hittade nå bra information "/ är så himla stressad för kemin nu :s jag måste ha kvar mitt VG!

Nä nu blir de sängen (måste lära mej att lägga mej tidigare och de börjar nu!) men först ska jag göra "läxan" som man fick på so:n, kolla nå klipp på youtube om en miljövänlig bil elr nåt :)

Hejhopp!

13 januari

I måndags hämtade jag min mini laptop :) Den är väääldigt liten om man jämför med en vanligt bärbar dator, lite svårt att skriva bara, men man vänjer sig :) Jag gillar den iaf, men den är ganska segt när man är inne på facebook, de är ju lite konstigt men vi får väl se hur de blir :)

Skolan är helt okej, men lite jobbigt med schemat ibland, men de är funkar.

Nu ska jag jobba lite med kemin ett tag, måste leta redan på mycke information om jag och AK om vi ska hinna klart, jag kan inte fatta att vi ska hinna på 3 och en halv lektion :s Dom andra kanske hade 4 veckor och dom hann knappt, hur ska detta gå? Jaja, de blir väl som de blir men jag hoppas verkligen att jag kan behålla mitt VG i kemi..


JA :D

Min dator har kommit, hem jag måste hämta den på ica, så jag kommer nog inte få hem den fören imorgon..om inte pappa ska till Sveg ikväll, ska försöka be lite snällt så kanske jag får hem datorn ikväll :)



Första skoldagen är över, fick sluta tidigare, de va väldigt skönt :)
Jag bytte hk grupp så därför fick jag sluta tidigare ;) haha. Så jag åkte 10 i 1 bussen hem, ska snart ut och gå med hundarna en sväng, pratade med mamma på vägen hem och Marley hade tydligen varit busig i dag, så vi måste nog ut en sväng nu när de äntligen har börjat bli lite varmare iaf :)

Jaha..

..imorgon är de skolan igen då..
Det känns som jag inte har gjort något nyttigt de här lovet. Men ikväll ska jag iaf till Linnéa, vi ska kolla på film (som vi typ alltid gör när vi är med varandra :D) och käka popcorn, de ska bli kul att vara med Linnéa igen, för de va länge sen vi gjorde något bara vi två :)

Idag har jag inte gjort ett skit, mamma och jag la pussel, men jag orkade inte så mkt, sen har jag bara kollat på tv, och nu är jag så hilma le på vädret..de måste väl ju bli varmare snart..

Jag håller inte med

Det är jätte många som skriver att dom kommer sakna Sveg och alla kompisar och bla bla bla..
När jag flyttar så kommer jag bara sakna min familj och kanske nån kompis, liksom min familj kommer alltid finnas här för mej..och om man nu är riktiga kompisar så finns man oxå alltid där, om man glider isär med någon kompis så är man ju helt enkelt inte kompisar, inte som skulle hålla förevigt..så varför haka upp sig? Man träffar massor av nya vänner överallt vart man än bor..

Jag tycker det ska bli jätte skönt att få flytta härifrån iaf, vart jag än hamnar så får jag börja om. Jag vet att jag kommer bli lyckligare och må bättre vart jag nu kommer flytta. Här i sur Sveg känner man sig bara instängd.
Jag hatar att jag måste gå i skolan i Sveg men jag älskar att bo i Älvros, jag måste tyvärr överge Älvros för min lyckas skull. Älvros kommer alltid att vara mitt hem <3
Nu vill jag bara att de ska bli sommarlov så jag får flytta från helvetet i Sveg.



Marley, det är du och jag mot världen ♥






Marley väggen är klar :')


Konfa och jobb

Ja, idag har de faktiskt hänt nåt, imorse kl 9 va jag på väg till affären (de va 36 minus ute o jag gick!) skulle ta bussen till sveg och gå på träff med konfa ledarna :) De va faktiskt helt okej, vi skulle sluta kl 4 men vi skulle kolla på "i taket lyser stjärnorna" men då funkade inte den och dom fick inte ta på nån annan (för mej spelade de ingen roll för jag hade ändå redan sett den) så då fick vi sluta kl 2 och de va ju bra tänkte jag, för mamma slutar ju kl 2, så jag kommer hem.
Vi skulle in på dollar en snabbis och köpa schampoo o balsam o skit till mej ;)
Då kommer Olof (min bror, som jobbar där) och säger att Gun (hans chef) undrar om jag vill jobba (dom har haft inventering i två dagar och dom skulle vara klar ikväll) så då vart de jobb och hem kom jag inte. Jag hatar verkligen att inventera, och alla som har varit inne på dollar vet hur jävla mycke saker dom har :s Men de va bara att sätta igång (nu när jag har köpt dator så säger jag aldrig nej till pengar ;)) Jag kom hem vid kvart i 8 och då va min rygg helt förstörd (helt fel skor för att gå runt där) men men, nu är de gjort iaf :)

Nu sitter jag i sängen och kolla på let's dance (inte särskilt intressant men de finns ju inge att kolla på)

Nu har ni fått läst om min otroligt spännande dag ;)

hejhopp



Mattes älskling :') <3

Fotot taget av Maria Hansson

Hyper just nu :)



Jag satt och kollade på 4:an men så bytte jag till 24:an för att kolla om de va nå hockey. Och gissa vad man ser då? :O

Jo en av mina släktingar från Kanada :D Han är med i nån interjuv. Han bor ju i Saskatoon (elr hur de nu stavas) och de är där Jvm spelas :) Åhh, nu saknar jag dom ännu mer :'( <333

Jag och Shaun (han som var med på tv:n)



Saknar er något fruktansvärt :'( <33

Fr.V: Jag, Orrin, Amber, Travis & Shaun

(Amber och Travis är dom som ska gift sig i sommar och de är som som har fått lilla söta Kaj, hoppas verkligen att vi kan komma till dom i sommar!)


..

Grattis till farfar som fyllde år i fredags <3
Och grattis till morfar som fyllde år i lördags (igår) <3

Nej klockan är mkt, så nu blir de sova


Ingen som har lust att hjälpa mej med designen?

RSS 2.0