27 april

Jag har varit jäääätte dålig på att blogga men jag försöker njuta av att vara hemma och då orkar jag inte blogga, äter god mat och umgås med familjen och släkten, och njuter av att ha två hundar runt sig.
Har egentligen ingenting att skriva..men tänkte bara meddela att jag lever eller nåt, när jag väl kommer tillbaka till Forshaga så blir det nog mer bloggande (:

Just nu håller jag på att leta efter en bäddsoffa, har hittat två stycken på sveg.se iallafall så förhoppningsvis så är någon av dem bra :)

Var till veterinären igår med Marley, han fick vaccin mot kennelhostan, och sen så bad jag veterinären att kolla på hans öron för jag tycker dem såg röda och så ut, och det är förmodligen öroninfektion "/
Vi fick med någon örontvätt som vi ska tvätta med två gånger i veckan i två veckor och om det inte har blivit bra efter det så måste jag boka tid hos veterinären igen..alltså Marley lyckas nog med det mesta ;) haha, jaja inte mycket att göra åt (:

Bjuder på två bilder sen har jag inget mer att skriva



Marley testar nya flyttvästen (:



Marley åkte gräsklippare med pappa, HAHA vilken syn säger jag bara ;)
Min fina prins <3

Äntligen Älvros! :D <3

Äntligen Älvros! :D <3


18 april

Hej!

Nu var det länge sen, igen!

Men jag skyller på att jag har haft och fortfarande har magsjuka. Har haft det sedan fredags, och typ lördan mitt på dagen mådde jag bra igen och trodde det var klart, hela söndan var också bra, åt två mackor och drack nyponsoppa och så, men sen nu imorse så vart det kört igen -.-' Åhh, vad jag är irriterad..
Men men, bara att bita ihop..
När mamma ringde och sjukanmälde mig så sa dem att mamma var den 8 som ringde och sa att man var sjuk för att man hade magsjuka, och det var ändå ganska tidigt så det kom säkert in fler anmälning också. Men man har märkt att det är många som ligger i magsjuka nu :s

Har inte så mycket mer att skriva nu.

Ha de bra!


Farfar om du läser det här och du inte har kollat din mejl så gör de ;) Jag har skickat lite bilder till dig och farmor :) <3


11 april

Hej.

Har haft fullt upp i helgen så därför har det inte blivit nåt skrivet, kl 9 på lördag morgon så begav vi oss in mot Karlstad, Färjestads travbana. Där hölls husdjursmässan. Kl 11.15 skulle vi ha våran första föreställning och så skulle vi ha en kl 14.
Jag och Marley var med i lydnad/frestyle uppvisning och även i agilityrace, första föreställningen så gick allt bra men när han skulle springa i agilitytunneln första gången så vände han xD Jaja, alla fick sig ett gott skratt iallafall (: Annars gick allt bra.
Även andra föreställningen gick kanon!
När vi väl kom hem så gick Marley och la sig direkt och där låg han och sova mååånga timmar :')
Sen på söndan så fick vi åka kl 10 istället, och våran första och enda föreställning för dagen skulle äga rum 11.15, även denna föreställning gick bra och Marley var jätte taggad på agilityn :D Han var piggare på söndan än vad han var på lördan och jag som inte trodde han skulle orka med, men min prins är bäst :D <3

Sen igår kväll så kom pappa hit :D Skönt att få lite besök ibland (:
Han kom vid 5, och då åt vi, sen gick vi och handlade på ica, sen blev det promenad och efter det blev det bara att kolla på tv och slappa, jag är fortfarande väldigt trött efter helgen. Jag hade jätte kul :)
Synd att så få från klassen var med dock..

Nä nu ska jag äta lunch för om en timme måste jag gå ner till hundstallet för hundinlämning!

Ha de!



Hip hop Marley ;) <3



Hip hop Sixten ;) <3

8 april

Hej!

Länge sen jag skrev igen, men det har inte hänt så mycket sen sist så har inte haft så mycket att skriva (:

Men imorgon så ska några i klassen + några till i tvåan åka in till Färjestad/Karlstad och uppträda på husdjursmässan (:
Jag och Marley ska som sagt uppträda med en lydnad/freestylegrupp och så ska vi även vara med i agilityracet, kommer bli kul men nervöst ;) Marley kommer säkert hitta på nåt dumt ;D Och så får vi väl se om Marley orkar med båda uppvisningar på lördan och en på söndan, hoppas på de! Jag ska ta med min tygbur till Marley så att han får ligga där i mellan uppvisningarna, så han får vara i fred och sova och då orkar han förhoppningsvis med de ;) 

Har inge mer att berätta, så här kommer några bilder ;)





Marley kollar läget ;) haha <3



Vad bra bilderna är..
men en bild från i morse iallafall (:





Marley i sin box i morse (: <3

Nä nu ska jag dra, ha de!


4 april

Hej hopp!

Igår blev det väldigt mycke träning, första kl 2, då skulle vi träna med våran lydnads/freestylegrupp, med tanke på att vi bara var halva gänget så gick de väl som det gick, sen direkt efter det så tränade jag och Hanna på vårat freestyle nummer, sen in och sova någon timme för Marley, och sen kl 6 så tränade vi lite till med lydnads/freestylegruppen. Så blev lite mycke träning på lite tid, Marley var ju en aning slut..

Idag hade vi skidor på idrotten och jag kan ju stolt säga att jag var med på den (vilket det inte var många i klassen som var, vi åker liksom typ 2 ggr per år så dem lär ju inte dö av att vara med..), det var väldigt mycket barr och annat skräp i spåren så det var ganska svårt att åka men ändå härligt (:
Sen så hade vi låång lunch och sen så hundinlämningen och sedan hundträning!
Först så skulle vi försöka lära oss typ hela vårat lydnad/freestyle program blev lite som det blev, sen så tränade jag och Hanna på vårat freestyle program, ja det gick väl som det gick..
Alltså jag vet verkligen inte vad som har hänt med min Marley, den Marley som jag kom hit med är inte den jag har här nu :( Ingen energi och ingen livsglädje :( Jaja, förhoppningsvis så blir det bättre om ett tag men det känns som att jag har hoppas det allt för länge nu..han har inte blivit sig själv sen efter han blev ordentligt sjuk första gången "/
Vi får väl se hur jag gör med Marley, känns ju inge bra att ha honom är i Forshaga om han mår dåligt heller..

Idag efter skolan har jag även varit på lydnads möte, blev faktiskt lite taggad att komma igång! Dock tror jag inte riktigt Marley orkar med :( Det är så himla mycket med uppvisningarna som vi ska ha i helgen och den 21 april..men men, vi får väl se hur det blir med allt..

Just nu så ligger han iallafall och snarkar här bredvid mig i sängen.
Imorgon ska vi ta en paus från träningen iallafall. Jag har tvättid också så, och så ska jag (förhoppningsvis) i väg på en rolig sak :D Kan dock inte säga så mycket om det än..

Men nu ska jag göra nåt nyttigt!

Ha de!



Favorit i repris - ååå vad jag saknar dig Sixten (fast du är inte mycket att ha och träna med ;)) <3

3 april

Helgen har varit väldigt lugn och skön (:

Igår så var jag, Hanna och Emelie in till Karlstad en sväng, handlade kläder till våran show som vi ska ha med hundarna ;) HAHA, vilka kläder alltså xD Sen på kvällen så kollade jag på film och bara tog det lugnt med Marley (: <3

Idag har jag dammsugit, diskat, hängt upp gardiner i köket och så varit ute med soporna, och så har jag ju fått låten som min grupp ska dansa till av Hanna (tack såååå hilmla mycket!!) "I wanna dance with somebody" Och kl 2 så ska gruppen träffas och försöka få till ett nummer, vi måste få till nåt (vi har uppvisning i helgen :s)

Allt jag hade att berätta för nu, ha de gött!

RSS 2.0