20 juni

Först och främst:

Grattis på pappa som fyllde år igår! :) <3Igår begav sig jag och pappa till Karlstad och Forshaga. Han skulle köra plåt till Karlstad och när jag hade glömt så mycke saker i lägenheten som jag behövde så åkte vi till Forshaga och sov där, sen upp tiiiiidigt i morse och åkte till Karlstad där dom lastade av och lastade på nytt igen. Sen den långa vägen hem igen (:

Imorgon blir det att åka till Östersund kusin som ska till sjukhuset så då följer jag med för att shoppa ^^ trevligt trevligt (: Får väl se om jag hittar nåt fint!

Nä, nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon :)

Ha de!

14 juni

Väldigt dålig på att blogga nu, men jag är på sommarlov och jag orkar inte med att blogga, blir väl nåt inlägg då och då, kanske ;) haha

Jag håller på att bli tokig, jag letar och letar, jag har verkligen ingen aning om vart jag ska praktisera!! Att vara i Östersund sprack nyss, har inget boende..kul men jag har dock inte hittat någon praktikplats där ändå, har dock skickat på ett ställe och frågat men har inte fått nåt svar, har även nyss skickat och frågat på ett hunddagis i Mora - fråga mig inte hur jag ska fixa boende där, men förhoppningsvis så löser det sig i såna fall..

Åt middag hos farmor och farfar idag :) tack för det :) <3

Har inge mer att skriva förtillfället, nu ska jag i väg och duscha och sedan blir det film :)

Så himla trist med allt regn..

Ha de!


7 juni

Alltså jag förstår inte, flera av mina inlägg har försvunnit :s till och med det jag nyss skrev..hmm, jaja vi får väl se om dem kommer tillbaka..

Idag blev det skolan igen efter en låång helg, först hade vi engelska och då tittade vi bara klart på filmen som vi började innan helgen "the social network", sen hade vi matte, gjorde ingenting förutom att fylla i en enkät och efter det fick vi som var klara med allt gå. Så det blev lång lunch, va ute med Marley, åt och pluggade till biologi provet, sen svenska vi pratade bara betyg så då pluggade jag lite till till provet. Sen blev det biologi provet och det kändes väl okej, håller tummarna att jag åtminstonde får ett G! Sen hem, ut med Marley, middag och snart ska vi träna lite med klickerna och sen måste jag städa, helt sjukt vad han lossar hår :o


Har hört från flera olika hål att studenten tydligen var ganska dålig hemma i Sveg i år "/ Det går nerför även hemma, så himla tråkigt man tar ju liksom bara studenten en gång..men men får se, det kanske blir mer stämning nästa år ^^ Nog pratat om student firandet nu tycker jag :D För snart får jag sommarlov!! :D Idag hade jag mitt sista prov och resten av dagarna i skolan kommer att vara soft! (:

Nä, nu har jag väl inge mer att berätta för tillfället :)


6 juniDet är ju tur att Marley trivs i våran nya lägenhet och i våran nya soffa :') ♥

Ja, nu är vi inflyttade i nya lägenheten, har dock ganska många kartonger som måste packas upp men jag tar någon kartong då och då, och så pluggar jag emellan, har mitt sista prov i ettan imorgon, och på fredag är det äntligen skolavslutning och sommarlov!! Pappa ska komma ner och hämta mig så jag slipper åka hem med alla packning som jag måste ha med mig (: <3

nä, nu ska jag fortsätta med upp packningen och pluggningen!

ha de!

RSS 2.0