31 juli

Jag har fått höra ganska många gånger i helgen att jag inte har skrivit här på lääänge nu. Så därför tänkte jag uppdatera lite snabbt nu.

Tänk att det redan är sista juli..hemskt egentligen, snart börjar skolan igen :( Men innan dess är de
mycke som ska hinnas göras, ska praktisera denna vecka, jobba nästa vecka och den 25 augusti ska jag operera mig, de är dom stora händelserna, sen vill jag gärna hinna med och gå minst ett öppen klass spår med Marley, spendera tid med familjen och vännerna. Så mycket att göra så lite tid "/

Förra veckan hade jag alltså min första praktikvecka av två, jag är alltså på Byrackebo i Mora, och första veckan så var jag här utan Marley, det vart ganska tråkigt på kvällarna då jag inte hade något annat att göra än att sitta med datorn, så denna vecka så är Marley med! :)
Dock så gick inte han och Bosse (Malins hund, dem jag bor med) ihop, de va ju lite tråkigt men det är ju bara en vecka så förhoppningsvis så ska det går bra ändå.

I helgen var jag alltså hemma, på fredan så var jag lite på Sveg, det var handelsdag men de var då verkligen inte mycke att se tyvärr, åt glass på glassbaren med mamma medans vi väntade på att pappas bil skulle bli klar på verkstaden, sen gjorde vi inte så mycket mer.
På lördag åkte jag, mamma och hundarna till Fäviken och gick på Fäviken game fair, massor med hundar och hundgrejer, kanon! Träffade även Maria och Magnus (Marleys uppfödare) där och dom tyckte han såg fin ut så det var ju trevligt att höra :)
Lördag kväll blev det middag hos kusin, smaskigt! Och sen sova över i stugan. I morse så blev det frukost och sedan yatzy spelande med bror, kusin, farmor och farfar. Trevligt trevligt! :) Och sen vid 3 så tog jag och Marley bussen till Mora. 

Har väl inte så mycket me
r att skriva..nu ska jag gå in och borsta tänderna och sedan gå kvällspromenaden med Marley och sen blir det sova för kl 9 ska jag och Marley vara uppe på dagiset.

Ha de bra! (:Fin fina Sixten <3


6 juli

Hejhopp!

Vad har hänt sen sista? Hmm..inte mycket. Jag har börjat på mitt sommarjobb, på hembygdsgården här hemma i byn. Är inne på min andra vecka av tre nu.

Har fått denna fina bild från släktingarna i Kanada också:

 

Fr v. Amber med sonen Kaj i knäet, Travis, Key, Shuans fru (vet inte riktigt vad hon heter ?), Shaun och sen har jag ingen aning om vem det är som är längst till höger :s
Bilden är iallafall tagen när Shaun hade gift sig, så fin bild :')

Sen då ? Jo..jag skulle till min ögonläkare för kontroll till Östersund den 12 (eller 15) augusti, men istället så ringde min läkare igår och säger att jag måste dit redan på fredag..då får jag reda på om det blir någon operation den 25 augusti eller inte, hoppas verkligen att jag får göra den så jag får det gjort!

Jag firade midsommar i Orsa med bästaste Hanna och hennes familj! Det var jätte trevligt (:
Vi badade i Orsasjön, bowlade, spelade minigolf, cyklade en konstig cykel i Orsa centrum (HAHAHA, Hanna där har vi ett minne för livet! ;) "men det där var väl onödigt!? HAHAHAHA"), lyssnade på love generation, Danny och Svenne rubbins och bara hade det allmänt trevligt (:

Och det är även helt klart att det blir praktik i Mora på Byrackebo vecka 30 och 31! Härligt! (:

Idag så åkte jag, mamma och vovvarna till stugan, satt på dem varsin flyttväst och så tog vi våran båt "våran" lilla strand (man måste åka båt i typ 5 min för att komma dit, när man ror alltså), hundarna fick alltså simma efter båten ;) Jävlar vad Marley simmade :o Han simmade FORTARE än Sixten, det har han aldrig gjort förut :o och tillslut så blev Marley så förbannad för att han inte kom ikap oss så då började han skälla, HAHA säger jag bara :') han var så himla söt.
Och så när vi var framme och jag klev ur båten så blev han så glad att han inte visste vart han skulle ta vägen ;) haha, vi badade lite och så åkte vi tillbaka till bilen igen, Marley och Sixten fick simma tillbaka också, då skällde Marley i början men sen så tror jag inte att han orkade nå mer ;) haha, nä men båda två var jätte duktiga på att simma idag :')
Är fortfarande väldigt stolt att Marley överhuvudtaget kan simma med tanke på hur det såg ut förra sommaren, men nu simmar han som han ska! Wiiiee :)
- Fast han hade ju i oförsig sin egna lilla söta stil förut :')

Nja, nu har jag nog inte så jätte mycke mer att berätta.

Hörs hej!

RSS 2.0