31 juli

2011-07-31 x 22:14:51
Annas vardagsliv - Kommentarer (0)

Jag har fått höra ganska många gånger i helgen att jag inte har skrivit här på lääänge nu. Så därför tänkte jag uppdatera lite snabbt nu.

Tänk att det redan är sista juli..hemskt egentligen, snart börjar skolan igen :( Men innan dess är de
mycke som ska hinnas göras, ska praktisera denna vecka, jobba nästa vecka och den 25 augusti ska jag operera mig, de är dom stora händelserna, sen vill jag gärna hinna med och gå minst ett öppen klass spår med Marley, spendera tid med familjen och vännerna. Så mycket att göra så lite tid "/

Förra veckan hade jag alltså min första praktikvecka av två, jag är alltså på Byrackebo i Mora, och första veckan så var jag här utan Marley, det vart ganska tråkigt på kvällarna då jag inte hade något annat att göra än att sitta med datorn, så denna vecka så är Marley med! :)
Dock så gick inte han och Bosse (Malins hund, dem jag bor med) ihop, de va ju lite tråkigt men det är ju bara en vecka så förhoppningsvis så ska det går bra ändå.

I helgen var jag alltså hemma, på fredan så var jag lite på Sveg, det var handelsdag men de var då verkligen inte mycke att se tyvärr, åt glass på glassbaren med mamma medans vi väntade på att pappas bil skulle bli klar på verkstaden, sen gjorde vi inte så mycket mer.
På lördag åkte jag, mamma och hundarna till Fäviken och gick på Fäviken game fair, massor med hundar och hundgrejer, kanon! Träffade även Maria och Magnus (Marleys uppfödare) där och dom tyckte han såg fin ut så det var ju trevligt att höra :)
Lördag kväll blev det middag hos kusin, smaskigt! Och sen sova över i stugan. I morse så blev det frukost och sedan yatzy spelande med bror, kusin, farmor och farfar. Trevligt trevligt! :) Och sen vid 3 så tog jag och Marley bussen till Mora. 

Har väl inte så mycket me
r att skriva..nu ska jag gå in och borsta tänderna och sedan gå kvällspromenaden med Marley och sen blir det sova för kl 9 ska jag och Marley vara uppe på dagiset.

Ha de bra! (:Fin fina Sixten <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: