31 januari



Tröjan är MIN MIN MIN :D

205:- + frakt (36:-)

Inte särskilt farligt dyrt för en huvtröja (:
Jag ville ha en som såg likadan ut fast den var svart men den vann jag inte "/
Men det har kommit upp en ny på tradera nu så förhoppningsvis så kan jag vinna den iallafall :D

Längtar tills jag får den (inte fören om två veckor, när pappa kommer ner igen dock :() <3


Dryg dag i skolan idag..skulle ha gympa halv 10, men när vi väl var där så kom en annan lärare och berättade att vi inte hade någon, så då skulle vi inte börja fören kl 13, men lärarna i stallet tyckte vi skulle komma ner, men när jag väl var där nere så var det typ ingen där så då fick vi gå igen -.- men orka gå upp och ner för det där jävla stallet..jaja, så vi stannade kvar och tränade och satt i stallet (: trevligt trevligt :D

Vi slutade inte fören kl 5, så det blev en väääldigt dryg dag innan jag kom hem, och jag var vääälidgt hungrig, hade inte ätit sen kl 10 typ, och då åt jag bara 3 mackor..

men nu har jag inge mer att berätta, ha de!

My star <3


Foto: Maria Lampi

Min fin fina Marley <3

Min stjärna mådde inge bra i natt/i morse.
Han har spytt tre gånger i natt och i morse ville han inte äta sin mat :o och när inte han vill äta sin mat så är det något allvarligt fel, men vi gick ut så han fick gå lite och göra i från sig, och sen gick vi in och han åt upp maten, puuhh!
Sen åt jag frukost och vi vilade på maten, sen blev det skogspromenad (: och nu verkar han helt normal igen :)

Vad som händer resten av dagen vet jag inte, det får tiden utvisa!

Ha en trevlig dag ^^


All I Need Is You <3


28 januari

Igår hade jag hela 16 besökare :o
Haha, lite patetiskt men så många har jag nog aldrig haft på en dag förut xD HAHA

Jaja, idag kunde jag gå till skolan :D
Jag hade bara lite ont i huvudet och vi gick ju bara i skolan mellan halv 9 och 12 så det gick bra ^^
Första lektionen hade vi projekt och företagande..vi skulle redovisa, vilket jag HATAR men det gick ändå ganska bra med tanke på att vi hade powerpoint så kollade inte klassen på en utan dem kollade på powerpointen ^^ haha!
Sen hade vi hundlektion, vi pratade lite om hur Hundsport A skulle gå till och vad vi tyckte att vi skulle göra på lektionerna med mera. Sen så pratade vi om hur vi tyckte det var i hundstallet..sen så skulle vi träna hundarna och städa i våra boxar i stallet..hann dock inte träna på lektions tid utan hann bara städa så jag tränade lite med Marley när vi kom hem, lite små trix ^^ haha
Nu ligger han och sover iallafall (:

Just de, jag har kommit på att jag och Marley ska prova på IPO (det är en särskilt hundsport, orkar inte förklara för er som inte vet xD men typ att hundarna ska bita en människa som har ett skydd på armen, sen är det lydnad och spår med också), fråga mig inte varför xD men det ska bara bli kul och se hur Marley reagerar ^^ han kommer säkert inte fatta att han ska bita i armen eller nåt, men men det lär märkas, kl 6 på tisdag kväll blir det iallafall ^^ Återkommer hur detta gick :p

Helgen ska spenderas med Maria och Elin :)
Äntligen så stannar dem kvar i Forshaga en helg (dem bor här i värmland så dem åker hem typ jämt), så vi ska äta middag ihop ikväll, kolla på film och spela kort och bara umgås liksom, kommer bli kanon! (y)

Och pappa kommer på söndag! :D <3

Har inga nya bilder att bjuda på "/ så ni får en gammal ^^




Sixten min stjärna vad jag saknar dig <3 (han som hatar att träna xD)




Älskar dig Marley <3 (fast liiite för ofta så går du mig på nerverna ;))

Men fy fan :o



Men fy i helvete säger jag bara :(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8472164.ab

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marley skrämde ihjäl mig och Maria idag, vi var ute på en promenad och så hade vi hundarna lösa och helt plötsligt var Marley bara borta :s Jag trodde då att han hade sprungit in i den mörka skogen (och jag är jäävligt mörkrädd), men så ropar Frida (en tjej som går i tvåan tror jag) att han var med dem ute på vägen, jag tror att han tappade bort oss och sprang iväg åt det hållet vi kom ifrån, men det var ju tur att det var någon som gick här på skolan iallafall och att det inte var en Forshagabo, för då hade dem nog inte varit så glada..alltså Marley som aldrig har sprungit ifrån mig..jaja, det gick ju bra tillslut iallafall, förhoppningsvis så lärde han sig att han måste ha bättre koll på mig nu, men fy fan säger jag bara vad hemskt det var när jag trodde att Marley hade sprungit in i skogen :( Nej, usch!
Men slutet gott!
Han ligger och sover så fint nu så!

Nu ska jag duscha och sen ska jag sova.
Förhoppningsvis så kan jag gå till skolan imorgon, är jävligt le på att bara ligga hemma och kolla upp i taket. Har nästen ingen huvudvärk nu iallafall (:

Nä, godnatt!

27 januari

Jävla huvudvärk! Arrggg..

Känner att Marley blir så himla lidande när jag mår så här dåligt :( För jag orkar inte gå några långa promenader och jag orkar inte träna med honom..
Men igår var iallafall Maria & Elin jätte snälla, när dem gick ut med Katie & Maja (deras egna hundar) så kom dem förbi och tog med sig Marley också :) Jätte mycket tack för de! <3
Marley hade fått sprungit lös och lekt med Katie och Maja så när jag fick tillbaka han så var han iallafall lugn och nöjd resten av kvällen, vilket var väldigt skönt! (:

Nä, nu ska jag lägga mig och vila igen, och njuta av tystnaden ^^

Hoppas ni mår bra iallafall..

Jävla huvudvärk..jag trodde att det skulle...

Jävla huvudvärk..jag trodde att det skulle vara bra nu men just nu har jag typ mer ont än jag har haft den här veckan..helvete -.- jag har inte råd att missa mer i skolan nu :(


....

Angående förra inlägget så är det tydligen bara dem som blir födda nu som det gäller, så hur det ska se ut på typ horoskopen i tidningarna och sånt ska bli roligt xD

Nä, nu måste jag sova, skulle nog egentligen att sovit för typ en timme sen, mitt huvud gör fortfarande jätte ont :( åhh..hatar det här!

Nä, nu godnatt på er!


Men...

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

Det här tänker INTE jag gå med på..alltså jag har hört att folk har sagt att dem har bytt men jag trodde det var ett skämt -.-
Jag har alltid varit en tvillning, jag vill inte vara oxe -.-

Snodde föresten listan från Lina (:


25 januari

Idag har jag varit hemma från skolan.
Vaknade med världens huvudvärk (ovanligt, nej inte riktigt..) och än är den kvar.. -.- blir tokig på att ha ont i huvudet..

Marley mår iallafall bra nu, inga uppsvullna ögon idag, tur (:

Jag har ändå gjort ganska mycket idag, fast försökt tagit det lugnt.
Gick och kollade om det fanns någon tvättid till helgen men då fanns det än just då, så då hämtade jag tvätten och gick och tvättade på en gång, tvättade sängkläderna som jag hade i sängen så nu är det nytvättat i sängen, härligt!
Sen gick jag och köpte mat till Marley, äntligen att dem fått in mat (:
Sen har jag typ bara tagit det lugnt, varit ute korta svängar med Marley, men oj vad han bråkar att vi ska ut hela tiden -.- men huvudet klarar verkligen inte av det, blir alldeles yr när jag är ute och går :s
Men snart måste jag ut med honom igen, han har ju nyss fått mat.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga lite, jag hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorgon men som det känns nu så kommer jag nog inte orka de..

Ha det gött!



<3

<3

Just nu är Marleys ögon bra! Förhoppningsvis så blir det inge mer nu..
Jag fattar verkligen inte vad de var/är :s
Jaja, så länge det är bra så är jag glad (:

Idag har jag skrivit klart mina arbeten som ska lämnas in imorgon, och så har jag dammsugit och torkat golven i hela lägenheten, plus haft ut min matta plus alla Marleys bäddar på balkongen så idag har jag faktiskt städat ordentligt (y)
Sen gick jag ut och gick med Marley i typ en timme plus hälsade på Hanna en sväng, Marley är helt besat av Hanna, ska upp i hennes knä hela tiden och ja, han är bara allmänt löjlig ;) och det blir ju inte bättre med att Nikita, Hannas hund löper så Hanna luktar ju ganska gott hon med ;) haha
När jag precis hade kommit hem så fick jag ett sms av Martina och hon undrade om jag ville med ut och gå, visst tänkte jag ^^ så gick jag ut igen (: Vi var väl ute i typ 45 min kanske..
och efter det följde jag med Martina till skolan också, satt där i datasalen en sväng, sen drog man hem och åt middag. Jag tycker jag har hunnit med ganska mycket denna söndag faktiskt :)

Just nu kollar jag på tv programmet minuten, och efter de så får vi se vad jag hittar på ^^
Imorgon har vi ingen gympa så börjar inte fören kl 1, så jag behöver inte precis lägga mig tidigt ;)

Fick ett sms från Hanna nu, hon vill att vi ska ut och gå, ska jag eller ska jag inte? Egentligen orkar jag nog inte..och jag tror jag sträckte ryggen när jag var ute, höll på att halka och efter de gör det ont..så jag väljer nog att inte följa med, med tanke på att Marley kommer dra ganska mycket och det är ju ganska halt..

Fast jag måste väl ute med Marley snart, men det blir bara en snabbis så han får pinka

Nu har jag inge mer att skriva faktiskt..(fast jag har inte skrivit särskilt mycket intressanta saker överhuvudtaget ^^)



Saknar Sixten blixten <3


23 januari

Det här måste ju vara ett dåligt skämt eller nåt! -.-

Nu är Marleys vänstra öga helt normalt igen (tack och lov för de), fick tips av Hanna att jag skulle göra koksaltlösning (eller vad de nu heter) och ha i ögat på honom, och det verkar ju ha funkat så tack så mycket för de (:
Men nu är Marleys högra öga lite svullet, alltså jag fattar verkligen ingenting.. :s men nu har jag haft i saltvattnet i det ögat också så förhoppningsvis så går det över på de ögat också, annars får jag väl ringa och prata med en veterinär imorgon och höra vad dem har att säga!

Just nu ligger jag och kollar på sprint, ska nog strax fixa mig lite frukost och sen så blir det nog en promenad med Marley (:

Allt för nu, ha de!

22 januari

Jag har mycket att tänka över..många beslut som måste fattas..många tårar som fälls..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Marley mår inge vidare "/
Hans vänstra öga är ganska svullet förtillfället, i natt spydde han också, dock vet jag inte om det har någonting med ögat att göra, men jag ska avakta och hoppas på att det löser sig!

Nu ska jag nog göra mig lite frukost, sen blir det promenad med Marley, får väl se om han orkar gå nå långt, han ligger ju bara och sover nu "/
Kanske blir att jag måste slå en pling till veterinären iallafall..

Nu blir det frukost iallafall!


21 januari

Det händer ganska mycket för tillfället men inget jag väljer att berätta i min blogg, alla som behöver veta vet redan..

Jaha, vardagen rullar på i skolan, lärarna börjar göra mig förvirrad, en säger att Marley var för small men att han nu är bra, medans en annan säger att han börjar bli för tjock :o Jag tycker då att Marley är fin nu som han är :') Min lilla Marley som (nästan) alltid får mig på bra humör ;) <3

Jag fick ett våffeljärn av farmor och farfar i julklapp och typ i tisdags så gjorde jag våffler med det för första gången :D Vart kanon gott (y)

Just nu håller jag på att prata med mamma i mobilen och efter det så ska jag ut och gå en promenad med Marley (:

Så hejdå ^^,

Och nu har pappa lagt sig i lastbilen och ...

Och nu har pappa lagt sig i lastbilen och jag ligger i min säng och kollar på two and a half men, ska snart sova :) det var skönt att träffa pappa igen, får inte träffa honom igen fören om två veckor "/


Pappa är här :D

Pappa är här :D


15 januari

Jaha, jag överlevde första veckan i skolan iallafall, Marley med, fast han är lite konstig men han kommer förhoppningsvis över de..lär ju bli lite chockad att komma hit efter 4 veckor hemma i lugna Älvros (:

Har inte så mycket att skriva, så lägger in lite bilder istället (:





Att ligga i sängen under täcket med nallen är tydligen inte så roligt ändå ;) haha

(där är nallen som jag köpte till honom mamma ^^)







Jag höll på och fylla på Marleys påse med godis och han hoppades väl på att han skulle få lite ;)
Haha, min lilla söta plutt <3

♥ Älskade Marley, utan dig är jag ingenting ♥

Du kommer aldrig förstå hur mycket du betyder för mig!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi hörs väl när vi hörs helt enkelt ^^ haha


9 januari

Väldigt dålig med uppdatering här i bloggen, men har inte riktigt orkat skriva..

Jag har iallafall kommit fram till Forshaga, jag, pappa, Marley och en massa packning packade in oss i bilen igår och åkte hit vid halv 11 började vi nog och vid halv 4 kom vi fram, gick ganska bra att åka hit, ganska mycke snörök och så men annars så (:

Jaha, vad har man gjort idag då?
Pappa åkte hem vid halv 11, och då kollade jag lite på tv, sen skulle jag gå in på datorn men då funkade inte internet -.- hmm..vart lite (läs: mycket) irriterad, gick ut med Marley, träffade Hanna och Nikita på vägen, gick in i skogen och släppte vovvarna så dem fick busa :D Dem hade det väldigt kul ^^
Sen följde dem med mig hem och Hanna försökte fixa internetet, men icke.
Efter dem hade gått så har marley sovit så gott så :')

Jag fick iallafall lov att ringa till telias support, fick prata med en snäll kille..puuuhhh..fixade till det och nu funkar de :D

Och nu ska jag laga mat (eller jag behöver bara koka ris ^^) och sen blir det nog kolla på film (:

Imorgon börjar jag/vi skolan igen, 20 i 9 är det hundlämning nere i stallet, dock ska jag och Hanna gå ganska mycke tidigare för hon måste prata med lärarna så dem får göra hanteringsprov och jag vill gärna sitta där med Marley lite längre, det var ju ändå fyra veckor han var där senast (:

Vi får se när nästa inlägg kommer upp ^^

Ha det så bra så länge!


5 januari

Jag ska snart åka till sveg och tillbringa natten hos kusin min och hennes familj, kommer nog bli trevligt :)

Så vi får väl se när jag skriver nästa gång, om jag skriver något mer inlägg idag så lär det bli från mobilen då, men nu ska jag göra mig klar (:

Ha det bra!

Detta blir det enda inlägget för idag, jag...

Detta blir det enda inlägget för idag, jag orkar inte sätta mig vid datorn, ska alldeles strax gå och lägga mig, ska bara kolla klart på en dokumentär som går på 4:an. Idag började jag jobba kl 6 igen och vi vart klar vid halv 5, så var hos bror tills pappa slutade och sen hemma och äta, sen har jag bara kollat på tv och tagit det lugnt :) nä nu blir det godnatt! (snart) :)


3 januari

I natt somnade jag inte fören kl 1, så när klockan ringde kl 5 trodde jag nästan att jag skulle dö, men upp kom jag och kom till dollar vid 20 i 6, började jobba vid 6 (:
Räkna, räkna, räkna, räkna..
Vi kom nog lite mer än hälften av butiken ska jag tro!
Vi slutade kl 8, så det blev en väldigt lång dagen idag och imorgon ska jag också upp kl 6 så jag ska försöka sova nu..hoppas jag kan sova i natt.

Jag har jätte ont i kroppen nu alltså, framför allt ryggen och fötterna xD Jaja, hoppas det har släppt lite tills imorgon iallafall ^^

Jaja, godnatt (:

2 januari

Med tanke på att jag ska upp kl 5 imorgon så borde jag verkligen sova nu
Jag ska börja jobba kl 6 imorgon bitti och Olof säger att förra året höll dem på till kl 10 på kvälle, åhh så roligt att inventera mellan 06.00-22.00 ;)

Nä, idag har jag inte gjort nåt typ, efter middagen så åkte vi och grattade morfar som fyllde år idag :) <3

Men nu måste jag verkligen sova, så det får bli allt för idag, godnatt!

Hmm..

..sådär jätte peppad att börja skolan igen kan jag ju inte säga att jag är..





1 januari 2011

Först och främst vill jag säga grattis till världens bästa farfar som fyller år idag :D <3



En väldigt dålig bild på farfar sen igår <3

Vi har nyss varit där och fikat tårta och sånt, trevligt trevligt (:


Nu till något helt annat, om gårdagen ^^,
Väldigt trevligt hos Ingvar, Birgitta och Malin :) Malins mat var super (y) All hennes mat blir underbar! Vi åt som förrätt typ en "korg" som var gjord av ost och i den var det någon röra och räkor typ, väldigt gott (: Sen själva huvudrätten, helstekt oxfilé (tror jag ?) och potatis gratäng (y) MUMS! Sen till efterätt blev det cheesecake med hallon till (: Även det väldigt gott, sen var man ganska mätt kan jag meddela ;) Sen satt vi och pratade och åt lite chips och bara hade det allmänt trevligt :) Sen blev då klockan 12 och det var dag att gå ut och höra klockan ringa och kolla på andras raketer, Malins hund Linus vart jätte rädd :( Stackarna, Malin har bara haft honom i 2 måndader ungefär (han är en omplaceringshund) och han var jätte skotträdd :( Han skakade och flåsade, verkligen inte roligt att se hur stressad han blev efter de :( Men han lugnade ner sig efter ett tag och sen så sova han på mina fötter :')
Men när han skulle ut och gå en liten sväng igen så började han skaka när jag skulle ta ut han, nej usch vad hemskt det var att se :( Men det gick bra tillslut igen :)
Sen åt vi lite ost och kex innan vi började gå hem vid kvart över 2 :)

Nä, nu har jag nog inte så mycket mer att skriva om gårdagen, känner att det mesta handlade om Linus, men som sagt hundar är typ det enda jag tänker på ;D

Två bilder till sen igår:



Birgitta, farfar och farmor :)



Olof och Malin :)

Känner att det blev ganska mycke smilisar i det här inlägget, men jag är så glad för jag har beställt ensam hemma boxen som jag ville ha i julklapp och även two and a half men 7 som jag också önskade mig men inte fick, men nu har jag beställt dem själv :D

Ha de gött!

RSS 2.0